Dag 1 er over

Da er vi ferdig med første dag av Jokermesterskapet 2024 og det har vært en strålende dag. For mange var det litt vått når de våknet i dag, men etterhvert ble det en dag med perfekt sykkelvær. Ca 20 grader og lettskyet.

Under premieutdelingen var det god stemning og gratulerer til syklister, for noen betyr resultatet , for andre ikke så mye. Gratulerer til Karoline med landslagstrøye og til Sigve og Emil med gavekort for tidlig påmelding.

Vi hadde en fotograf på plass i dag, Jan Martin Husebø Hope som tok bilder. Bildene finner dere her

https://photos.google.com/share/AF1QipOyYhWcEsMsuLs3kAqysHBIW2NlpTfapGxiEAaDFsV9WNFXQn20V10QV_ODBiPHcw?key=RXVKUTdxWUM3a0FmU05oQUJpMzFLeU95cm5xaXhB

Gi han kred om du bruker bilder.

Bilder fra premieutdelingen blir lagt ut av NCF og vi skal dele videre.

Sees i morgen alle sammen!